Landtraining gaat weer starten…….

Dinsdag 20 april gaan we weer starten met onze landtraining. Dit is een wekelijkse training,
waardoor je in conditie blijft en weer gereed bent in oktober om op het ijs mooie tijden te rijden.
Voor zowel jeugd als volwassenen zijn er trainingen georganiseerd.

Update mbt openstelling IJsbaan

vrijdag 12 feb 2021, 21:00

De ijsbaan bij de Tinteltent is vandaag voor de jeugdleden van IJVP om 16.00 open gegaan. Het ijs ligt er inmiddels heel goed bij en biedt de garantie voor een uitstekend schaatsweekend. Zaterdag 13 februari is de baan voor alle leden geopend vanaf 10.00 uur. De eindtijd zaterdag is 17.30 uur. Daarna start om 18.00 uur het jeugdschaatsen van IJVP, dat normaal gesproken op de Uithof plaatsvindt. Het is al weer 10 jaar geleden dat de jeugdschaatslessen voor het laatst in Pijnacker gegeven konden worden.

Vanaf zaterdag 10.00 uur zal de baan dus voor alle leden open zijn. Onder de voorwaarden zoals hieronder vernoemd.

> Een dringend verzoek van de Gemeente om alle auto’s te parkeren op het grote parkeerterrein van de voetbal/hockey

> Bij de entree is het dragen van een mondkapje verplicht. Er is geen horeca, ook geen koek en zopie. Het zelf meenemen van een non-alcoholisch drankje en een versnapering is toegestaan.

> Er zal gewerkt worden met 2 tijdsloten, 10.00-15.00 (geen toegang meer na 14.00 uur) en 16.00-19.00uur. Zaterdag 13 februari is de eindtijd 17.30 uur.
 Ieder lid kan per dag de ijsbaan maar gedurende een tijdslot bezoeken.

> Per tijdslot worden op advies van de Gemeente de namen van de bezoekers op de ledenlijst aangekruist en deze lijsten blijven voor de Gemeente/GGD beschikbaar totdat door hen opdracht gegeven wordt om deze te vernietigen.

> Toezichthouders namens de vereniging zullen herkenbaar zijn met gele hesjes en zij zullen toezien op het naleven van de corona maatregelen.

Geschrokken van het bericht van het overlijden van ons trouwe lid,

Huib Bol

wensen wij zijn familie alle sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Inschrijvingen IJVP seizoen 2020-2021 loopt tot 14 augustus 2020 !!!

Beste (oud) leden van IJVP,

Let op: inschrijven voor Ma.2, Di.2, Do.2 en Za.1 is niet meer mogelijk. Deze uren zitten vol.

Goed nieuws !!! Op zaterdag 3 oktober opent de Uithof weer zijn deuren voor schaatsers. Dat betekent dat we middels deze mail iedereen weer willen uitnodigen om zich in te schrijven voor het komende schaatsseizoen. Maar voordat we aan het echte inschrijven toekomen wil ik jullie eerst overladen met de nodige informatie, waarbij we natuurlijk beginnen met de maatregelen die rond het Corona-virus spelen.

Het zijn moeilijke tijden voor de sport in Pijnacker-Nootdorp. Extra actie naar leden en abonneehouders is nu absoluut geboden
Hierbij maken wij u attent op de aandacht voor de sport in tijden van corona

Met de slogan Ja! Natuurlijk blijf ik lid van mijn club vragen gemeente en Sportraad samen aandacht voor hoe belangrijk het is in deze tijd te kiezen voor het voortzetten van het lidmaatschap of abonnement bij een van de lokale sportaanbieders.