Inschrijving CK van start

Op zaterdag 3 maart wordt er weer gestreden om het Clubkampioenschap van onze vereniging. Dat kan individueel voor de afstanden en/of voor de ploegenachtervolging. Het belooft weer een leuke avond te worden waarop je je kunt meten met je trainingsmaten (en anderen) en je vrienden kunt aanmoedigen. Aanvang van de clubkampioenschappen is om 20:00 uur met de wedstrijden voor de G-schaatsers en pupillen. Zij zijn klaar rond 21:00 uur. Daarna zullen de andere afstanden gereden worden.

Het inschrijftermijn loopt tot 20 februari, maar hoe eerder je je aanmeld hoe makkelijker dat voor ons maakt.

In het bijbehorende inschrijfformulier vind je verdere informatie. Deelnemers wordt gevraagd dit zo volledig mogelijk in te vullen. Heb je vragen of lukt het niet met het inschrijven, bel of mail me dan. Samen komen we er wel uit.

We zien je graag op 3 maart!

Namens IJ.V.P.

Ingrid van der Helm