Clubkleding

Beste leden van de IJsvereniging Pijnacker,

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om clubkleding te bestellen. Mede dankzij onze sponsoren is de kleding scherp geprijsd:

• Ammerlaan The Green Innovator,
  • GMG Toussaint plafond en wand afwerking
  • Theo van der Helm Sanitair en Tegels,

Wij bestellen 1 maal per jaar en hebben in principe weinig op voorraad. Wilt u komend seizoen dus verzekerd zijn van clubkleding geven wij u nu de mogelijkheid om te bestellen.

Geef uw bestelling voor maandag 10 juli door via een ingevuld bestelformulier.
Bestellen kan door bijgaand bestelformulier te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daar er weinig paskleding is, adviseren wij eventueel aan andere leden te vragen kleding te mogen passen of contact op te nemen met ondergetekende.

Wij verwachten dat alle leden die schaatsen, dit in onze clubkleding doen. Dit geldt ook voor de jeugdige schaatsers op de zaterdagavond. Voor de jeugd is in ieder geval een jack gewenst.

Ter bevestiging van de bestelling ontvang je een factuur per e-mail. Zodra de kleding binnen is zullen wij alles verwerken en ontvangt u bericht over de betaling en het afhalen.

De kleding verwachten wij voor aanvang van het schaatsseizoen binnen te hebben.

Nieuw dit jaar is dat wij nu ook gekeurde helmen voor het schaatsen kunnen leveren (zwart-blauw) voor 99 euro. Hier kun je de voorbeelden bekijken.
Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groeten,

Coördinator clubkleding
Marco Overvoorde
Tel 015-2573081 / 06-53251374