Duijvestijn Tomaten Paasloop

PAASLOOP (gaat niet door)

Tot onze spijt meldt de Commissie die zich bezighoudt met de Paasloop dat zij genoodzaakt zijn de Paasloop van dit jaar een keer over te slaan.

ALV verplaatst naar 17 april

De Algemene Ledenvergadering is, vanwege omstandigheden, een dag verplaatst naar dinsdag 17 april. Aanvang 20.00 uur in de Tinteltent. De agenda zal in de voorafgaande week rondgestuurd worden.

IJsbaan open

Donderdag, 1-3-2018
De Pijnackerse IJsbaan, aan het einde van de Sportlaan, is vanaf vandaag OPEN
Openingstijden:
Donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en van 19:00 tot 21:30 uur
Vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en van 19:00 tot 21:30 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur,  ’s avonds gesloten
Voor de dagen na zaterdag is het openstellen van de baan afhankelijk van de weersomstandigheden

Verlenging inschrijving Flevonice

Het blijkt dat de bezorging van de Krabbelaar hier en daar nogal wat oponthoud heeft gehad, daarom hebben nog niet alle leden van onze ijsvereniging na kunnen denken over Flevonice, 19 januari a.s. De uiterste aanmelddatum is daarom verlengd. Graag aanmelden uiterlijk 19 december a.s.

Er zijn al enkele sponsors bereid gevonden om een bijdrage te doen, de prijs kan dus zeker naar beneden! Hoeveel precies hangt af van het aantal inschrijvingen, maar het ziet er naar uit dat het vervoer nog maar een paar euro per persoon zal hoeven kosten. In het inschrijfformulier vind je de kosten. Het aanmeldformulier vind je hier

Dus, schrijf je in, we maken er een gezellige middag/avond van op de verlichte 3 km baan in Biddinghuizen!

Met de club naar Flevonice!

19 januari is het eindelijk zo ver: we gaan met heel veel leden van IJsvereniging Pijnacker naar Flevonice, de 3 km lange buitenijsbaan in Biddinghuizen. Ga je mee?

Aanmelden vanaf 1 tot uiterlijk 14 december a.s.. Het aanmeldformulier vind je hier

Het programma zal er (onder voorbehoud) ongeveer zo uit zien: