Spaaractie bij PLUS Sabine Zondag voor IJVP

Spaar met ons mee bij PLUS Sabine Zondag voor de IJVP. De IJVP bestaat 125 jaar en wil dat vieren met oa een grote feestavond voor leden, en een uur lang gratis schaatsijs in de Uithof voor iedereen in Pijnacker-Nootdorp! Elk sponsorpunt zal worden toegevoegd aan het jubileumjaar. Kom ook schaatsen op 5 oktober!

Afsluiting van het seizoen 2018-2019.

(16-04-2019)
Met de uitslag van het grote Voorspelspel; of wel een samenvatting van de resultaten van onze leden.

op 6 mei om 20:00h wordt de algemene ledenvergadering gehouden in de Tinteltent
De agenda zal tzt bekend worden gemaakt, en het seizoensverslag is vanaf 13 april op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seizoenafsluiting

Nu de clubkampioenschappen gereden zijn en we nog een paar lessen te gaan hebben met daarna nog de mini-11-stedentocht voor de jeugd, wordt het tijd om het over de afsluiting te hebben.
Op zaterdag 6 april worden jullie allemaal verwacht om feestelijk het
schaatsseizoen 2018 – 2019 af te sluiten.

Alle informatie over hoe, waar en wat  vind je hier

Duijvestijn Tomaten Paasloop

PAASLOOP (gaat niet door)

Tot onze spijt meldt de Commissie die zich bezighoudt met de Paasloop dat zij genoodzaakt zijn de Paasloop van dit jaar een keer over te slaan.